Skip to main content

Palvelumme

Tarjoamme yksilöllisiä ja monipuolisia kuljetusratkaisuja. Palveluihimme kuuluvat kappaletavara-, elintarvike- puutavarakuljetukset. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme varastointipalveluja. Toiminnassamme yhdistävinä tekijöinä ovat yksilöllisyys, tehokkuus ja oikea-aikaisuus.

 • Kappaletavarakuljetukset
  Kappaletavarakuljetukset
 • Puutavarakuljetukset
  Puutavarakuljetukset
 • Varastointipalvelut
  Varastointipalvelut
 • Elintarvikkeet
  Elintarvikkeet

Kappale­tavara­kuljetukset

Kuljetusliike Kantola & Koramo Oy on osa valtakunnallista Kaukokiito-ketjua. Tiivis yhteistyöverkosto takaa asiakkaidemme toimitukset tehokkaasti ja luotettavasti ympäri Suomea. Kaukoliikenteemme kulkee yön yli lähes jokaiselle paikkakunnalle kotimaassa. Vielä kiireellisempiä kuljetuksia varten meillä on valmius tuottaa asiakaskohtaisia ratkaisuja.

Kappaletavarakuljetukset suoritetaan asiakkaiden toiveiden mukaisesti ovelta ovelle palveluina. Käytössämme on Kaukokiito-järjestelmän koko maan kattava terminaali - ja linjaverkosto. Suuri kapasiteetti mahdollistaa tehokkaat logistiset kokonaisratkaisut.

Elintarvike­kuljetukset

Elintarvikekuljetusten logistisen ketjun hallinta vaatii erityistä tarkkuutta ja ammattitaitoa. Koko kuljetusketju, runkokuljetukset, terminaalitoiminnot sekä jakelu ovat tarkkaan lämpösäädeltyjä. Kuljetamme viileä- sekä pakastekuljetuksia. Laadun yhtämittainen valvonta ja korkealuokkainen erikoiskalusto takaavat kuljetusten turvallisen onnistumisen. Nykyaikainen järjestelmämme mahdollistaa kuljetusten sekä lämpötilojen reaaliaikaisen seurannan ja hallinnan.

Puutavara­kuljetukset

Vaativat arktiset olot asettavat haasteita sekä kuljettajille että kalustolle. Vuosikymmenten kokemus ja vankka ammattitaito mahdollistavat toiminnan onnistumisen armottomissakin oloissa. Koramon veljesten osaamisen taustalla on yli 50 vuoden kokemus puutavara-ajosta. Kehitämme palveluitamme jatkuvasti tiiviissä yhteistyössä pitkäaikaisen asiakaskuntamme kanssa.

Varastointi­palvelut

Tarjoamme asiakkaillemme varastointipalveluita Kajaanissa ja Kuopiossa. Varastoinnin yhteyteen voidaan räätälöidä asiakaskohtaisia ratkaisuja, joita ovat tavarankäsittely, tilausten vastaanotto ja keräily, lajittelu, pakkaus ja lavoitus, jatkojalostus varastokirjanpito, kuljetusasiakirjat, it-palvelut, lähettämötehtävät ja kuljetukset.