Skip to main content

Kuljetuspalvelua yli 50 vuotta!

kartta 2Kuljetusliike Kantola & Koramo Oy:llä on yli 50 vuoden kokemus kuljetusalalta. Liikennöitsijä Viljami Kantola aloitti tavaraliikenteen Kuusamo – Helsinki välillä vuonna 1961. Toiminta yhdistettiin 80 luvulla puutavarakuljetuksia harjoittavan veljekset Koramon kanssa. Vuonna 1992 veljekset ostivat Kantolan osuuden, tällä hetkellä yrityksen omistavat viisi Koramon veljestä. Tänä päivänä toiminnassa on mukana myös kolmas sukupolvi.

Palveluihimme kuuluvat kappaletavara-, elintarvike- puutavarakuljetukset. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme varastointipalveluja. 

Kuulumme valtakunnalliseen Kaukokiito-ketjuun. Tiivis yhteistyöverkosto takaa asiakkaidemme toimitukset tehokkaasti ja luotettavasti ympäri Suomea. Täsmällisyys ja luotettavuus ovat meille kaiken perusta. Tarjoamme Suomen tehokkaimman ja ketterimmän kuljetus- ja logistiikkaketjun asiakkaidemme käyttöön.

Liikennöintialueemme käsittää Koillismaan, Kainuun, Pohjois-Karjala, Etelä- ja Pohjois-Savon talousalueet.

Terminaalimme sijaitsevat Kuusamossa, Kajaanissa, KuopiossaJoensuussaVarkaudessaMikkelissä ja Savonlinnassa. Liikennöimme yön yli periaatteella terminaalialueiltamme ympäri Suomea.